Egyéb, Egyéb gyerekprogram

25 program


Boribon és Annipanni egy éhes cicát találnak a hazafelé úton. Nagy az öröm, amikor kiderül: kiscica Boribonnal marad. De vajon mi legyen a neve?

a Tündérudvar Családi Bölcsőde és a Sl@mbeSzél Produkciós Iroda közreműködésével

9-13 év
Helyszíne: HA Kék Elefánt Ifjúsági Közösségi Tér

8-14 éveseknek
Helyszíne: HA Ifjúsági Otthon

8-15 éveseknek
Helyszíne: HA Ifjúsági Otthon

10-14 éveseknek
Helyszíne: HA Kulturális Központ

ÖNBIZALOMTURBÓ II. - Jobb agyféltekés kreatív rajztábor sajnos elfogyott
13 Esemény

8-13 éveseknek
Helyszíne: HA Kulturális Központ

Népszerű gyermekdalok, népdalok, hagyományőrző elemek, körtáncok, mondókák. Az állandó gitár-ének és ritmusszekció mellett megszólalnak még a furulyacsalád tagjai: a szopranínó, a szoprán- és altfurulya, a tilinkó..

A Ringató egy családi művészeti nevelési program Horváth Zsuzsi vezetésével.

Ajánlott életkor: 7-12 évesek
Helyszín: Kunsági Major, Kerekegyháza

4,5 - 7 éveseknek
Helyszíne: HA Ifjúsági Otthon

CSINGILING a Barkácstündér kalandjai tábor sajnos elfogyott
13 Esemény

A tündérek birodalmában számos tündér él, mind különböző képességekkel rendelkeznek, de egy közös van bennük: szeretik a természetet és óvnak minden élőlényt.

8-12 éveseknek
Helyszíne: HA Ifjúsági Otthon

ÁLLATOK TÉRBEN ÉS KÉPEN - Kerámiatábor sajnos elfogyott
13 Esemény

Ismerkedés egy régi, természetes anyaggal. Különböző állatok megformálása, kialakítása kreativitásunk és egy ősi technika segítségével. Délutánonként izgalmas helyekre látogatunk, és „állatiJó” szabadidős játékokkal lazítunk.

A tábort a Kecskemét Táncegyüttes és utánpótlás csoportjai számára tervezzük, de ajánljuk azoknak is, akik táncos előképzettséggel rendelkeznek, vagy bátran csatlakoznának egy jó, vidám, táncos közösséghez.

Cilike a hiszékeny egérke kalandjait tekinthetik meg bábelőadás formájában kicsik és nagyok a kertmozi színpadán a Tekergő Bábszínház tolmácsolásában.

7-10 éveseknek
Helyszíne: HA Ifjúsági Otthon

A Bundás bocsok kalandjait tekinthetik meg bábelőadás formájában kicsik és nagyok kertmozi színpadán a Tekergő Bábszínház tolmácsolásában.

A Répatorta című mesét tekinthetik meg bábelőadás formájában kicsik és nagyok a kertmozi színpadán a Tekergő Bábszínház tolmácsolásában.

„Nem látta más, csak a Hold és a csillagok…” és milyennek látjuk a Napot? Kutassuk együtt a rejtélyes ködök, galaxisok, univerzum titkait! Találjuk meg együtt a választ a különös természeti jelenségekre!

“Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet. Mókusok, mókusok, szeretik a mogyorót. Erre csörög a dió, arra meg a mogyoró. Mókusoknak az való, ropogtatni csudajó!”

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

A Góbi Rita Társulat Pici Bonbon című előadása az ajándékozó és megajándékozott viszonyáról mesél zenével, mozgással, képpel, bábbal, és akkor még a közös játékról nem is szóltunk. Mert adni jobb, mint kapni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!