Program


ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - #8. GYÁSZ, VESZTESÉG // Juhász Anna és Rácmolnár Lili

ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - #8. GYÁSZ, VESZTESÉG // Juhász Anna és Rácmolnár Lili

Az Analízis (Társaság) - Irodalmi találkozások önmagammal Juhász Anna (irodalmár) és Rácmolnár Lili (pszichológus) sorozata a K11-ben. Az Analízis irodalmi-pszichológiai estjein a legközösebb tapasztalásaink, az életünket meghatározó folyamatok, az elme állapotai kerülnek a fókuszba minden hónapban! Az októberi alkalom témája a gyász, veszteség.

Jegytípusok


1 500 Ft
Érkezési sorrend

Aktuális előadások



Vannak témák, melyekkel modern emberként nem tudunk megbírkózni. Menekülünk előlük... A halál különösen kiemelkedik ezek közül.

Pedig attól, hogy nem beszélünk róla, még ott van. Még jobban ott van.

A gyász és a veszteség a legközösebb tapasztalásunk, mely minden emberi élet része.

De a gyász nem csak a halál - ugyanúgy minden, amit elveszítettünk és ami nélkül meg kell tanulnunk élni.

A veszteségeink feldolgozása átszövi az életünket és mindig egymásra épülnek - ezért olyan fontos, hogy foglalkozzunk velük. Foglalkozzunk és közben tudjuk azt is, hogy az elnevezéssel ellentétben, a gyászt és a veszteséget teljesen feldolgozni mégsem lehet; a gyász bizonyos formában mindig velünk marad, hiszen az életünk örökre megváltozott tőle. Ilyen értelemben a gyászaink az egyik legnagyobb személyiségformálóink; a halál szemében valódi önmagunkat ismerjük meg.

Ajánló


Josephine Baker és Dmitrij Sosztakovics Táncosnő banánszoknyában, komponista tűzoltósisakban: merészség és modernitás, túlélési technikák és történelmi tragédiák 1906 és 1975…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!