Program


Beugró

Beugró

Négyszereplős színpadi játék, humoros, szatirikus alaphelyzeteken alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora, mely gyorsan a közönség kedvence lett.

Jegytípusok


5 000 Ft

Aktuális előadások




A szereplők az egyes játékok jellegét ismerik, de a konkrét feladatokkal, szerepekkel csak akkor és ott, a színpadon találkoznak először, tehát valóban rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák tovább a készen kapott alaphelyzeteket.

A játszó színészek a műsorvezető irányításával, általában kellékek nélkül jelenítenek meg gyakori, hétköznapi emberi alapkonfliktusokat, azok vicces, fonák oldaláról. A játékok struktúrája állandó, de a konkrét feladatokkal, azaz szituációkkal és szerepekkel akkor és ott találkoznak először. Díszletként általában csak négy szék áll rendelkezésükre. A játékok sora végtelen, némelyikben mind a négy előadó szerepel, míg másokban kevesebben.

A Beugró népszerűségének egyik alapvető oka, hogy mentes minden napi politizálástól, állásfoglalástól. Filozófiája szerint az ember tiszteletére, emberi értékekre helyezi a hangsúlyt, az általános értékeket veszi védelmébe, tolerálja a különbözőséget, de nem álszent, nem elnéző a szélsőséges véleményekkel szemben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!