Program


Géniuszok - A tájkép születése

Géniuszok - A tájkép születése

Ludmann Mihály művészettörténész előadássorozata

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 10. kedd, 18:00

A művészettörténet sorozat témája ebben a félévben a tájfestészet lesz. Számunkra olyan természetes, hogy ismerjük ezt a műfajt, jelentős alkotóit, mert kulturális környezetünk fontos részét alkotják a tájképek. Azonban ez nem volt mindig így, a tájkép hosszú folyamat eredményeként született meg, és jelentős változáson ment keresztül. Az ókori művészetben létezett, a középkorban gyakorlatilag eltűnt és reneszánsszal kezdődött el a természet felfedezése és ezzel a tájkép újkori kezdete az európai művészetben, de a háttérből csak a flamand barokk korban lépett elő. A művészettörténeti sorozat első alkalma ebbe a kezdetek világába szeretné bevezetni az érdeklődőket.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!