Program


Geszti - Monori - Tasnádi: Ezeregy éjszaka

Geszti - Monori - Tasnádi: Ezeregy éjszaka

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Jegytípusok


6 900 Ft - 10 400 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások







A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (4)

GESZTI PÉTER – MONORI ANDRÁS – TASNÁDI ISTVÁN

EZEREGY ÉJSZAKA

worldmusical két részben

Az Ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről, gyarlóságról is. Az izgalmas worldmusical 2023-as premierje óta több, mint 34.000 néző szívét ejtette rabul lenyűgöző látványvilágával és népszerű dalaival. A történet kezdetén Sahriár király szerelmi bánatban szenved, de elé vezetik Seherezádét, a rabnőt, aki – hogy életét mentse – mesélni kezd. Meséiben megelevenedik a varázslatos kelet világa, külön leges hőseivel, vicces vagy épp félelmetes figuráival, királlyal, hercegnővel, tolvajjal és gonosz varázslóval, no meg persze a nagydumás Dzsinnel. Ebben az egzotikus kalandtörténetben egymást követik a váratlan fordulatok, miközben fülbemászó dalok csendülnek fel.

Játsszák: Varga Fekete Kinga, Péteri Lilla, Barsi Márton, Rancsó Dezső, Kusnyér Anna, Molnár Janka, Murvai Márton, Fülöp Kristóf, Ember Márk, Szatmári Attila, Szemenyei János, Kosznovszky Márton, Pavletits Béla, Jenes Kitti, Szurcsík Ádám, Keresztény Tamás, Fillár István, Szűcs Sándor, Balázs Zsófia, Nagy Noémi, Papp Domonkos, Penke Soma, Fazekas László, Eszenszky Gergely, Tóth Géza Gergő

Közreműködnek a Magyar Színház Ensemble szereplői.

Koreográfus / Rendező: Juronics Tamás

Korosztály: 12+

Ajánló


Giacomo Puccini TURANDOT Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!