Program


HUNDOWS KONCERT

HUNDOWS KONCERT

A négytagú igényes gitármuzsikát játszó zenekar főként a legendás Shadows együttes dalait játssza, de saját számokat és magyar dalok feldolgozásait is hallhatjuk tőlük.

Jegytípusok


2 500 Ft
Földszint, Karzat

Aktuális előadások



A Szabó Tibor szólógitáros zenekarvezető, Balogh Sándor basszusgitáros, Mihalovics János ritmusgitáros és Kurityák István dobosból álló formáció idén ünnepli 37. születésnapját. A zenekar tagjai közül hárman fiatalokként ismerték meg egymást és kezdtek el együtt zenélni, Balogh Sándor pedig 10 éve tagja a zenekarnak. Mindannyian amatőr zenészek, akik munka mellett saját kedvtelésből tanulják hallás után a számokat. Bár nem járnak össze hetente próbálni, azért ennyi idő után már álmukból felkeltve is tudnak akár egy fél napot is egyvégtében játszani!

2012 óta koncerteznek rendszeresen városunkban. Igaz, a covid járvány miatt 2020-ban kimaradt egy alkalom, de ezt leszámítva minden évben tapsolhatott a zenekarnak a közönség. A nézők nem csak Ajkáról és a környező településekről érkeztek-érkeznek mind a mai napig, hanem az ország számos pontjáról, Debrecenből, Székesfehérvárról, Nagykanizsáról, Szombathelyről, Zalaegerszegről, még Budapestről is. Somogyi László, aki a zenekar névadója is egyben, azt szerette volna elérni, hogy minden évben legalább ez az egy ajkai koncert adjon lehetőséget a gitárzene kedvelőinek a minőségi szórakozásra. Ez a zenei világ ami a 60’-70’ években élte virágkorát, máig hatással van a könnyűzenére.

Ajánló


Szeptember 26-án Kecskemétre érkezik a Disco Symphonic, a Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar crossover produkciója.

70 éves a Szent István Filharmonikusok – Ünnepi hangverseny

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!