Program


INVOCATIO – MUSICAL WITCHCRAFT JUBILEUMI KONCERT

INVOCATIO – MUSICAL WITCHCRAFT JUBILEUMI KONCERT

A MUSICAL WITCHCRAFT 2000.augusztus 12-én adta az első élő koncertjét a Budai Parkszínpadon a következő összeállításban: Gömör László – dob, Kollár Attila fuvola, csörgő, Kornis Ferenc – bongó, Naszádi Gábor – gitár, Pócs Tamás – basszusgitár, Sárik Péter – billentyűk, Vámos Zsolt – gitár.  több

Jegytípusok


5 500 Ft
Sector

Aktuális előadások



A Covid pandémia okozta kényszerű bezártság évei miatt a 20 éves évfordulót – az évek során jelentősen kibővült csapat – sajnos nem ünnepelhette meg, de 2024. október 12-én este erre végre-valahára lehetőség nyílik.
Visszatekintve a korábbi M.W. évek lemezeire és koncertjeire a zenei stílusban a prog-rock, a world music, a jazz és a folk-rock elemeinek sajátos elegye szólalt meg kiváló zenészbarátaink előadásában.
A 2007-es névváltoztatást – INVOCATIO MUSICALIS ettől a csapat neve – a Naszádi-Kollár szerzőpáros akusztikus gitárra és fuvolára írt református ének- és zsoltárfeldolgozásai magyarázzák, mivel a zenei programunkban meghatározó szerepet játszanak – a Zsoltárok és Filmzene / Musical Witchcraft III. lemez óta – ezek a feldolgozások.
Az első két M.W. lemezen fontos szerep jutott egyrészt a Solaris együttes jól ismert zenészeinek (Bogdán Csaba, Erdész Róbert, Gömör László, Kisszabó Gábor, Pócs Tamás), másrészt a 2000-es években zenéjükben és tehetségükben egyre inkább kiteljesedő Szirtes Edina „Mókus”-nak, Sárik Péternek, Vámos Zsoltnak és Vermes Lászlónak.
Az „utódzenekar”, az Invocatio Musicalis ötösfogata (Király Lóránt - basszusgitár, Kollár Attila - fuvola, Kornis Ferenc – konga/bongó, Naszádi Gábor - gitár, Őry Tamás – dob) is természetesen készül néhány meglepetéssel a jubileumi koncertre.

A 2x60 percesre tervezett est vendégművésze Sturcz András csellista, a Sturcz kvartett vezetője lesz, aki a koncerten felcsendülő dalok egy részét segít majd újraértelmezni és új színekkel gazdagítani!
Szeretettel hívunk és várunk minden zeneszeretőt erre a zeneileg igen színesnek és izgalmasnak ígérkező estére!

Ajánló


24 évet vártunk rá! Claudio Constantini és szimfonikus zenekara előadásában. Erkel színház – 2025. április 26.

A huszonöt éves jubileumát ünneplő, már bőven milliós példányszám fölött eladott műfaji klasszikus kibővített verzióban jelenik meg újra - rajta…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!