Program


Kecskeméti Lakodalmas

Kecskeméti Lakodalmas

„Íme, itt áll előttünk ékes menyasszonyunk,
Hogy menyecskefejjel először mulasson.
Mindenki táncoljon vele egy kurtát,
Csak vigyázzanak, le ne tiporják a cipője sarkát!"

Jegytípusok


9 000 Ft

Aktuális előadások



2024. szeptember 21., szombat 14:00-22:00

Világraszóló Kiskunsági Lakodalom a Kecskemét Táncegyüttessel


Különleges eseményre kalauzoljuk el Kecskemét patinás belvárosában a tradicionális magyar esküvők szerelmeseit, a helyi érdeklődőket, városunkba látogatókat.

A több évtizedes hagyománnyal rendelkező Kecskeméti Népzenei Találkozó keretein belül a Hírös Agóra és a Kecskemét Táncegyüttes a már kissé feledésbe merülő és a világon egyedi jellegzetességekkel, népszokásokkal rendelkező magyar lakodalmat mutatja be, Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával.

A hagyományos magyar lakodalomhoz nem csak az ifjú pár vendégei csatlakozhatnak, hanem bárki átélheti a násznéphez csatlakozva a lánykikérést, a vendégvárást, az esketést, a lakodalmi vacsorát, a menyecsketáncot, a táncházat és a mulatságot.

A program a készülődéssel indul 14:00 órakor, az esketés a Kecskeméti Városházán, vendégvárás a Deák téren, a vacsora és mulatság 18:00 órától a Hírös Agórában kerülmegrendezésre. A 3 fogásos tradicionális menüről a Kecskeméti Csárda gondoskodik: újházi tyúkhúsleves, marhapörkölt, aprósütemények és grillázstorta kerül terítékre. Az ifjú pár, a vőfély, örömapa, örömanya, menyasszony, vőlegény, a zenekar és a Kecskemét Táncegyüttes táncosai gondoskodnak a lakodalmas hangulatról, felejthetetlen élményekről.

A Kecskeméti Lakodalmas program 14:00 órától ingyenes látogatható, 18:00 órától a lakodalomra és táncmulatságra válthatók online jegyek.

Ajánló


A magyarázat nélkül, vagy valamilyen fájdalmas élménnyel záruló meghatározó kapcsolatok kiemelt jelentőséggel bírnak, befolyásoló erejűek lehetnek abban, ahogyan az ember…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!