Program


Kuckó sétaösvény Balogh Mariann konduktorral

Kuckó sétaösvény Balogh Mariann konduktorral

7 hótól 4 éves korig ajánlott, hétfőnként 16.00-17.00-ig

„Szeretettel várjuk a legkisebbeket az Eötvös10 Kuckójába!

Jegytípusok


1 000 Ft
Egységes

Aktuális előadások







A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (8)

 

A kicsik már a mászás megindulásával felfedezésre indulnak, a világ megismerésének vágya sarkallja őket állandó tevékenységre, aktivitásra. Itt, a Kuckóban lehetőségük nyílik ebben a csodálatosan megkomponált, biztonságosan kialakított környezetben kúszni, mászni, gurulni, bukfencezni, ügyesedni. Az inspiráló eszközök és játékok kipróbálására korai fejlesztés területén dolgozó konduktorként buzdítom őket. Babaösvényünket a gyermekek életkorához, motoros képességeihez igazítva kezdeményezek mozgásos utánzó játékokat, közös éneklést, mondókázást, melybe kedvük szerint kapcsolódhatnak.

Belvárosban élünk, a gyermekeink sokkal kevesebb időt töltenek a szabadban, mint a korábbi generációk, így kevesebb egyensúlyi és természetes szenzoros inger éri őket. A játszóterek sokszor túl zajosak és zsúfoltak, pedig a gyermekeknek az önbizalmuk, motivációjuk, kitartásuk, figyelmük fejlődéséhez szükséges a személyes tér. Töltsük meg a Kuckót, járjuk be együtt az ösvényt! A foglalkozások ideje alatt megbeszélhetünk minden kérdést, amely a gyermekek érzelmi biztonságával, pszichomotoros fejlődésével kapcsolatos.”

A sétaösvény házigazdája:

Balogh Marianna, gyógypedagógiai szakvizsgával rendelkező konduktor

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!