Program


LEPORELLÓ: HERFLI

LEPORELLÓ: HERFLI

Tapsol, tapsolok, tapicskolok. Recseg, nyikorog, ki kopog? Kitátom, gurgulázom, hamm megrágom, kikiáltom! – Játék a zajokkal és dallamokkal, ismerkedés a saját hangunkkal határtalanul.

Jegytípusok


2 900 Ft

Aktuális előadások




LEPORELLÓ

BABASZÍNHÁZI SOROZAT

A LEPORELLÓ sorozat három egymásra épülő előadásból áll, melyek a kicsik fejlődési szakaszaihoz igazodva kínálnak életkoruknak megfelelő, maradandó élményeket. Kifejezetten a 0-4 éves korosztály számára készült színházi előadá saink célja, hogy segítsék a legkisebbeket a világ felfedezésében és önmaguk megismerésében. Az előadások 45 percesek, amelyből 20 perc az előadást, 20 perc pedig a közös játékot foglalja magában. A produkciók a kisgyermekek már meglévő tapasztalataira és képességeire építenek, hétköznapi szituációkat játéko san jelenítenek meg bábos formákkal, vizuális és zenei elemekkel, mondókákkal, gyermekdalokkal vagy akár klasszikus zeneművek felhasználásával.

Rendező: Nagy Petra

LEPORELLÓ BABASZÍNHÁZI SOROZAT

HERFLI 

Tapsol, tapsolok, tapicskolok. Recseg, nyikorog, ki kopog? Kitátom, gurgulázom, hamm megrágom, kikiáltom! – Játék a zajokkal és dallamokkal, ismerkedés a saját hangunkkal határtalanul. Az előadáson való részvételt 12 hónapos kortól ajánljuk.

Játsszák: Molnár Janka, Keresztény Tamás, Tóth Géza Gergő

Rendező: Nagy PetraKorosztály: 12 hónapos kortól ajánljuk

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!