Program


Panelkapcsolat

Panelkapcsolat

magyar dráma, 102 perc, 1982
magyar nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 8. vasárnap, 15:30

Rendező: Tarr Béla

Szereplők: Koltai Róbert, Pogány Judit, Ambrus Kyri, Sothó Józsefné, Udvarhelyi András

 

A férj és a feleség kilenc éve házasok, van két gyerekük és egy lakótelepi panellakásban élik konfliktusokkal teli életüket. Az asszonyt a bezártság, a férjet a feleség hisztériáinak minősített szorongásai frusztrálják. A családi élet normalizálására tett közhelyes kísérleteik (kirándulás, strand, bál, a férj külföldi munkavállalása) csődöt mondanak. A férj végül elköltözik, de hamarosan vissza is tér: sem a családdal, sem nélküle nem tud élni. Az összebékélést és az új életszakasz kezdetét új mosógép vásárlásával teszik ünneppé.

Bemutató dátuma: 2024.08.08. 

Forgalmazó: Cirko Film

 

Ajánlatunk


A felkavaró történet főszereplőjének, Majának egy fájdalmas veszteséggel kell szembenéznie – a feldolgozás és az elfogadás során azonban sok minden megkérdőjeleződik az életében: meg kell küzdenie a családja elvárásaival, a társadalmi konvenciókkal, és a legfontosabb emberi kapcsolatait is újra kell építenie..

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Ünnepi hangulatú, nagyszabású Karácsonyi koncertshow-val várunk titeket 2024.12.28-án a Főnix Arénában, ahol a 80-as évek egyik legnagyobb világsztárja mellett hazánk ikonikus zenekara, a Neoton Família is színpadra lép. Egy belépőjeggyel így két fantasztikus élőkoncerten is részt vehettek!

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!