Program


Quiz & re:Verze - Vissza a '80-as évekbe!

Quiz & re:Verze - Vissza a '80-as évekbe!

Egy estére megidézzük a VHS-re rögzített kultfilmek és videoklipek, a rongyosra hallgatott magnókazetták, a bizarr ruhadarabok és a pixeles videojátékok varázslatos világát. A re:Verze (azaz Szőke Szandra és Pirisi László duója), valamint Farkas Peti műsorvezető, kvízmester különleges estre készül!

Jegytípusok


5 200 Ft
Sector

Aktuális előadások



Gyere csókkirály, tűzvarázsló holnap hajnalig szállj velem, szóljon hangosan az ének, mert ha ballag a katona, azok a boldog szép napok, ég veled! 
 
Ha nálad sem telhet el egy nap Bon Jovi, Bruce Springsteen, Bryan Adams vagy Tina Turner és Cyndi Lauper nélkül. Ha imádod a 80-as éveket KFT-stől, Zoltán Erikástól, EDDÁstól, Omegástól, mindenestül. Ha rajongója lettél a korszaknak, nem tudod megunni, és szívesen töltenél egy estét olyanokkal, akik hasonlóan éreznek... 
 
Október 11-én ott a helyed! Egy estére megidézzük a VHS-re rögzített kultfilmek és videoklipek, a rongyosra hallgatott magnókazetták, a bizarr ruhadarabok és a pixeles videojátékok varázslatos világát. A re:Verze (azaz Szőke Szandra és Pirisi László duója), valamint Farkas Peti műsorvezető, kvízmester különleges estre készül: Quiz & re:Verze - Vissza a '80-as évekbe!
 
Az este első felében egy izgalmas kvíz során felfedezheted tudásod és ismereteid rejtett rétegeit a nyolcvanas évekről. Jöhetsz egyénileg vagy max. 5 fős csapatban, a verseny csoportosan zajlik majd, és ha nyertek, nem távoztok üres kézzel!
Nyereményetek fejenként egy belépő a Momentán Társulat novemberi új bemutatójára.
 
Az este második felében a nyolcvanas évek zenéiből vadonatúj, mégis ismerős dalok születnek -- a ti ötleteiteket is beépítve! A re:Verze csapata ugyanis az ismert és kevésbé ismert, a fent említett és még talán sosem hallott dalokat mixelik új műfajokba, új hangzásvilágba, vagy éppen másik nyelvbe... Hogy pontosan mit alkottok közösen, az csak aznap este dől el. Praktikus információk:
Az árakat dinamikus árazással alakítjuk.
ÚJDONSÁG! A helyfoglalás immár nem érkezési sorrendben történik, hanem helyre szóló jegyet vásárolhatsz!
A program két felvonásból áll.
Időtartam: 19:00-20:40 (kb.)
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.
 
Várunk szeretettel!
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!