Program


SZEMFÉNYVESZTÉS - Miskolc

Jegytípusok


5 900 Ft - 11 900 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások



A SZEMFÉNYVESZTÉS című előadássorozat soron következő műsora Miskolcon. Díjnyertes, világot bejárt előadók együtt egy nagyszabású show-műsorban! Látványos illúziók, gondolatolvasás és további humoros, szórakoztató műsorszámok egy színpadon. Legyen részese a lehetetlennek!

Fellépők:

Kőhalmi Ferenc, aki saját tv műsorral rendelkezik. Elképesztő kézügyességével számos nemzetközi bűvészverseny díjnyertese. Miskolcon bemutatja versenyműsorát, valamint humoros műsorszámaival szórakoztatja a közönséget.

Rieger Dani a Szemfényvesztés című előadássorozat alapítója. Jelenleg Bulgáriában 40 városban ejti ámulatba közönségét, viszont decemberben ismét Magyarországon szórakoztatja a közönséget. Lélegzetelállító nagyszínpadi illúziókkal fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. 

Szemerey László több mint 40 országban szerepelt már egyedi műsorával. Magyarország egyetlen bűvésze, aki kutyás műsorszámaival ejti ámulatba közönségét.

 

Az előadás 120 perces (a műsorban van 15 perc szünet).

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Bajára!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!